Niilo22 - Lembäälän Keisari

Luikauksia Niilo22:n videoista & sellasta

Sivuston toiminta saattaa häiriytyä mainostenesto-ohjelman käytöstä. Kytkethän sen pois päältä saadaksesi toimivan käyttökokemuksen.

Luikauttaja - Niilo22-botti Discordiin

Luikauttaja

Tällä sivulla

Luikauttaja

Yleistä botista

Luikauttaja on Niilo22 soundboard-botti Discordiin. Luikauttaja on vasta aikaisessa kehitysvaiheessa, joten kaikki bugi-ilmoitukset ja kehitysehdotukset otetaan mielellään vastaan. Helpoiten yhteyden Luikauttajan kehittäjään saat yhteyden lähettämällä sähköpostia osoitteeseen yllapito[at]niilo22.fi.

Luikauttajan lisääminen palvelimelle

Luikauttajan voi kuka tahansa lisätä Discord-palvelimelle täysin ilmaiseksi. Botin lisääminen tapahtuu tätä linkkiä klikkaamalla. Linkki johtaa siis osoitteeseen https://discordapp.com/api/oauth2/authorize?client_id=535245312252444673&permissions=36784192&scope=bot

Komennot

!apua - Ohjeita botin käyttöön

Komento !apua saa Luikauttajan vastaamaan viestillä, jossa kerrotaan ohjeita botin käytöstä.

!joinaa - Botin liittäminen puhekanavalle

Komento !joinaa saa Luikauttajan liittyvään puhekanavalle, jossa viestin lähettäjä on.

!quittaa - Botin poistaminen puhekanavalta

Komento !quittaa saa Luikauttajan poistumaan puhekanavalta.

!n, !niilo, !luikaus, !luikauta - Luikauttaminen luikaus-id:tä käyttämällä

Komennot !n, !niilo, !luikaus ja !luikauta toimivat kaikki samalla tavalla. Komento ottaa yhden parametrin, joka on luikaus-id. Luikaus-id:n löydät navigoimalla ensiksi luikauslistaan ja sen jälkeen painamalla haluamasi luikauksen nimeä. Siirryttyäsi luikaussivulle näkyy osoitepalkissasi luikaus-id. Esimerkiksi: https://niilo22.fi/m?id=meetoihin, jossa tummennettu osa on luikaus-id.

Esimerkki komennon käytöstä:
!n meetoihin

!viestit - Viestit, johon botti vastaa

Luikauttaja vastaa tiettyihin tekstikanavalle lähetettyihin viesteihin automaattisesti ilman erityistä komentoa, jos viestin lähettäjä ja Luikauttaja ovat liittyneenä puhekanavalle. Esimerkkejä tällaisesta viestistä on ON!, VOU! ja 5/5. Komento !viestit saa Luikauttajan vastaamaan viestillä, jossa on listattu kaikki viestit, joihin Luikauttaja vastaa.

!auto - Automaattinen luikauttaja

Komento !auto saa Luikauttajan kytkemään automaattiset luikaukset päälle. Automaattinen Luikauttaja luikauttaa sattumanvaraisin aikavälein sattumanvaraisen luikauksen. Kun automaattiset luikaukset on päällä, voit kytkeä ne pois komennolla !auto. Jos haluat säätää luikausten aikaväliä, voit tehdä sen lisäämällä komennon !auto perään luikausten välin minimi- ja maksimisekuntimäärän. Voit myös antaa vaan yhden luvun, jolloin Luikauttaja luikauttaa vakiovälein.

Esimerkkejä komennon käytöstä:
!auto 30 40 (Luikauttaja luikauttaa 30-40 sekunnin välein automaattisesti)
!auto 30 (Luikauttaja luikauttaa 30 sekunnin välein automaattisesti)

!votee - Äänestyslinkin luikaus

Komento !votee saa Luikauttajan antamaan sinulle linkin, josta voit äänestää bottia. Vaikkei äänestäminen olekaan välttämättä sun juttu.

Ongelmia botin toiminnassa?

Jos kohtaat botin toiminnassa ongelmia, tarkista ensiksi onko botti online-tilassa. Silloin tällöin palvelimella on huoltokatkoja tai jotain muuta botin toimintaan vaikuttavaa toimintaa. Jos botti on online-tilassa, muttei silti toimi, kannattaa ensiksi yrittää manuaalisesti poistaa botti puhekanavalta ja kutsua se sitten takaisin !joinaa-komennolla. Jos sekään ei toimi, kannattaa kärsivällisesti odottaa Lembäälän keisarin ilmestymistä takaisin palvelimille.

Suuret viiveet luikausten toistoissa tai lagaus äänenlaadussa saattaa olla myös palvelimien suuresta kuormituksesta kiinni. Jos tällaista kohtaat, kannattaa ottaa yhteyttä kehittäjään, jotta palvelinkapasiteettia voidaan nostaa.