Niilo22 - Lembäälän Keisari

Luikauksia Niilo22:n videoista & sellasta

Sivuston toiminta saattaa häiriytyä mainostenesto-ohjelman käytöstä. Kytkethän sen pois päältä saadaksesi toimivan käyttökokemuksen.

Tietoa sivustosta

Hakemisto

Yleistä tietoa sivustosta

Niilo22.fi on Niilo22:n faneille, meemeilijöille, jonneille ja muille Niilo22:n luikauksista kiinnostuneille tarkoitettu sivusto, jonne on koottu ja kootaan jatkuvasti uusia Niilo22:n luikauksia eli sanontoja, jotka Niilo22 on tartuttanut katsojakuntaansa. Äänimateriaali on kerätty Niilo22:n omalla kanavalla julkaisemistaan videoista tai Niilo22-koostevideoita tekeviltä YouTube-kanavilta. Luikauksen lähde pyritään merkkaamaan luikauksen tietosivulle YouTube-upotteena, mikä helpottaa myös luikausten alkuperän hakemista.

Vastuuvapauslauseke

Niilo22 on antanut luvan tämän sivuston ylläpitoon. Sivuston tarkoitus ei ole missään nimessä kiusata, loukata tai vähätellä Niilo22:sta.

Hostaus

Tämän sivuston hostaa Hostinger. Hostinger on tasokasta mutta edullista hostausta tarjoava palvelu, joka toimii maailmanlaajuisesti. Tämän sivuston ylläpitäjän muitakin projekteja on pyörinyt Hostingerin palvelimilla jo joitakin vuosia eikä näillä näkymin ole mitään syytä vaihtaa palveluntarjoajaa. Kokemukset ovat positiivia erityisesti hinta-laatusuhteesta, sillä edullisella hinnalla saa muun muassa rajattoman liikenteen ja levytilan. Myös asiakaspalvelu on toiminut loistavasti, ja live-chattiin vastataan yleensä muutamassa minuutissa.

Mainostus

Sivusto sisältää affiliate-linkkejä, joiden kautta tehdyistä ostoksista sivuston ylläpitäjä voi saada rahea. Syy sille, miksi mainoksia näytetään, on luonnollisesti se, että sivuston ylläpitäminen ei ole ilmaista. Mainoksista saatava mahdollinen tuotto käytetään sivuston ylläpitoon, jotta sivuston ylläpitäjä ei joudu maksamaan niin paljoa omasta pussistaan. Myös sivuston ylläpito vihaa sivuston käyttöä häiritseviä mainoksia, joten pyrimme siksi näyttämään vain mainoksia, jotka eivät tee sivuston käyttämisestä epämiellyttävämpää. Jos haluat varta vasten tukea sivuston ylläpitoa, voit esimerkiksi tilata pizzaa meidän pizza-onlinen sivustolle vievän linkin kautta.